Print opties

Sluiten

Springrolls met pulled chicken

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pannetje met water en het bouillonblokje aan de kook, kook de kippendijen in 10 min. gaar en giet af. Check of de kip gaar is door een stuk open te snijden. Is de kip nog rosé? Laat het langer koken in de kippenbouillon. Schep uit de pan en gebruik twee vorken om er reepjes pulled chicken van te maken. Zet apart.
2
Snijd de wortels en de komkommer in dunne reepjes. Hak de cashewnoten fijn en ris de blaadjes van de koriander. Zet de kimchi klaar. Vul een grote kom met lauwwarm water en leg de rijstvellen en een groot leeg bord klaar.
3
Week een rijstvel in de kom met water. Leg op het grote bord en beleg met de wortel, komkommer, cashewnoten, pulled chicken, kimchi en koriander (horizontaal, iets onder het midden). Vouw de vellen eerst aan de zijkanten naar binnen en rol ze dan van onder naar boven op. Herhaal dit voor de rest van de springrolls.
4
Roer de zoete chilisaus door de mayonaise en serveer als dip bij de springrolls.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.