Print opties

Sluiten

Spruiten met pijnboompitten en maple syrup

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappelen, snijd ze in plakken van 1 cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met ½ van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Plaats 20 min. in de oven.
2
Maak de spruiten schoon en snijd door de helft. Breng een pan met water aan de kook. Kook de spruiten in 4 min. beetgaar en giet af.
3
Verhit een pan met ¼ van de olijfolie en bak de kipburgers in 8 min. goudbruin en gaar.
4
Verhit een andere pan met de resterende olijfolie. Bak de spruiten en pijnboompitten 5 min. Voeg hier vervolgens de maple syrup en het citroensap aan toe en bak dit nog 3 min. zodat de maple syrup inkookt.
5
Serveer de spruiten met de zoete aardappel en gemarineerde kipburger.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.