Pel de ui en knoflook. Snijd de ui in partjes en snipper de knoflook. Maak de spruitjes schoon en halveer. Snijd de buitenkant van de knolselderij af en hak het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Snijd het notenbrood in stukjes van ongeveer 1 cm.
2
Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn en leg op een bord. Verhit in dezelfde pan 1/3 van de olijfolie en bak de broodcroutons bruin. Haal uit de pan en zet apart.
3
Verhit de overige olijfolie in de koekenpan, voeg de spuitjes en knolselderij toe en bak in 3 min. rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 à 3 min. mee. Schenk de bouillon in de pan en stoof het geheel in 4 min. met de deksel op de pan.
4
Voeg vervolgens de honing toe aan de spruitjes en bak nog 3 à 4 min. op hoog vuur. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Schep het geheel op een schaal en serveer met walnoten, broodcroutons en eventueel extra honing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.