Print opties

Sluiten

Stamppot met cavolo nero en vegetarische gehaktballen

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de aardappelen en snijd in kwarten. Voeg de aardappelen toe aan een pan en vul de pan met water totdat de aardappelen net onder staan. Breng het water aan de kook, kook de aardappelen gaar in 20 min. en giet af.
2
Meng ondertussen het vegetarische gehakt met het ei, paneermeel en de mosterd. Vorm gehaktballen van het gehakt. Verhit ¼ van de boter in een pan en bak de gehaktballen in 10 min. rondom bruin.
3
Verhit de resterende boter en de melk in een pan. Voeg dit toe aan de aardappelen en stamp tot een gladde stamppot. Meng de palmkool door de stamppot en breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de stamppot over de borden. Brokkel de feta en garneer de stamppot met de feta, rucola en de granaatappelpitten. Serveer samen met de gehaktballen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.