Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen, snijd in blokken van 2 cm en spoel af. Snijd de preien in ringen van 1 cm en maak schoon. Zet de aardappelen en prei in een pan net onder water en breng aan de kook en kook in 15 min. gaar.
2
Snijd ondertussen de kipdijfilet in 3 stukken en marineer deze 5 min. met de sambal.
3
Verdeel de kaas over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 8 min. in de oven tot de kaas goudbruin en krokant is. Haal uit de oven en laat afkoelen.
4
Verhit ondertussen een pan met zonnebloemolie en bak de kipdijfilet in 8 min. goudbruin en gaar.
5
Giet de aardappelen en prei af en stamp met de pureestamper tot puree. Meng hier vervolgens de grove mosterd doorheen. Serveer de stamppot met de pittige kipdijfilet en krokante oude kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.