Print opties

Sluiten

Stamppot van zoete aardappel, peterselie en bosui met zalm

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de zoete aardappel en snijd deze in stukjes van 3 cm. Zet een pan met koud water op en kook de aardappelen in 20 min. gaar.
2
Snijd ondertussen de bosui in ringen en hak de peterselie fijn. Prik de cherrytomaten in met een satéprikker of vork zodat deze niet klappen tijdens het bakken.
3
Verwarm een pan met de olijfolie en bak de zalm in 8 min. naar de gewenste garing. Voeg na 4 min. de cherrytomaten toe en bak deze mee.
4
Snijd de citroen in partjes en knijp deze uit over de zalmfilet.
5
Pureer de zoete aardappel samen met de bosui, peterselie, crème fraîche en Verstegen Mix voor Stamppot Zoete Aardappel.
6
Serveer de stamppot met de zalm en cherrytomaten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.