Laat de steak op kamertemperatuur komen en kruid het vlees met 2/3 van de Verstegen steak & jus kruiden. Laat even intrekken.
2
Snijd de tomaten doormidden, de komkommer in dunne halve manen en de appel in schijfjes. Voeg samen met de walnoten en botersla en besprenkel met de olijfolie. Maak op smaak met peper en zout.
3
Verhit een bakpan op hoog vuur en voeg 2/5 van de boter toe. Schroei de steak aan beide kanten dicht. Zet het vuur lager en voeg nog de rest van boter toe. Bedek de streak met de gesmolten boter door dit er met een lepel overheen te scheppen. Bak het vlees tot de gewenst garing. Haal het vlees uit de pan, denk af met aluminiumfolie en laat rusten.
4
Voeg een scheut warm water toe aan het residu in de pan en laat de jus inkoken tot het de gewenste dikte heeft. Voeg de overige Verstegen steak & jus kruiden toe aan voor binding en extra smaak.
5
Verdeel de jus over de borden en leg de steak in de jus. Serveer met de salade en brood om mee te dippen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.