Bereid de verse friet in de airfryer volgens de aanwijzingen op de verpakking of tot goudbruin en knapperig.
2
Snijd de harde uiteinden van de groene asperges. Verhit een grillpan of koekenpan met ¼ van de olijfolie en bak de asperges in 8 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
3
Dep de biefstukken droog en bestrooi rijkelijk met peper en zout. Verhit een koekenpan op hoog vuur met de ongezouten roomboter. Bak de biefstukken 2–3 min. per kant (afhankelijk van de gewenste gaarheid). Lepel tijdens het bakken de gesmolten boter over het vlees. Laat na het bakken minimaal 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
4
Dep de biefstukken droog en bestrooi rijkelijk met peper en zout. Verhit een koekenpan op hoog vuur met de ongezouten roomboter. Bak de biefstukken 2–3 min. per kant (afhankelijk van de gewenste gaarheid). Lepel tijdens het bakken de gesmolten boter over het vlees. Laat na het bakken minimaal 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
5
Snijd de biefstuk in plakken. Verdeel over de borden samen met de friet en gegrilde asperges. Garneer met de groene saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.