Print opties

Sluiten

Steak met BBQ rub en frisse salade

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Meng het Verstegen Paprikapoeder (mild), bruine basterdsuiker, Verstegen uienpoeder, Verstegen Knoflookpoeder, Verstegen Zeezout gemalen, Verstegen Witte Peper (gemalen) en Verstegen Zwarte peper (gemalen) voor de BBQ rub in een kom. Wrijf dit over het vlees en laat voor minimaal 15 min. marineren.
2
Snijd ondertussen de komkommer en feta in blokjet van 1 cm. Was de radijsjes en snijd in dunne plakjes. Snijd de appel in plakjes van 5 mm en snijd vervolgens in dunne staafjes. Meng de komkommer, feta, radijs, appel en olijfolie met de sla.
3
Gril het vlees op de barbecue op 110°C op indirect vuur naar gewenste garing. De tijd is afhankelijk van het gekozen stuk vlees. Serveer het vlees samen met de salade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.