Snijd de broccoli in roosjes van 3 cm. Verwijder het eventuele zand bij de kastanjechampignons en snijd in plakken.
2
Pel de knoflook en snijd fijn. Verwijder de bladeren van de rozemarijn en snijd deze fijn.
3
Breng een pan met water aan de kook met het Verstegen Zeezout en kook de broccoli in 3 min. beetgaar. Marineer ondertussen de rundersteak voor 10 min. met de Verstegen Mix voor Steak & Jus.
4
Verwarm een pan met de boter en bak de steaks 4 min. aan beide kanten goudbruin tot de gewenste garing. Haal de steaks uit de pan en laat rusten in aluminiumfolie. Voeg het water toe aan de pan en laat de jus inkoken.
5
Verwarm een pan met de olijfolie en bak hierin de krieltjes samen met de knoflook en rozemarijn goudbruin. Voeg de kastanjechampignons toe en bak deze voor 3 min. mee. Bak vervolgens de broccoli mee voor 2 min.
6
Serveer de steak en groenten op een bord en schenk de jus over de steak heen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.