Verwarm de oven voor tot 175°C. Snijd het stokbrood in dunne plakjes. Leg de plakjes op met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk het brood met de olijfolie, bestrooi met wat zout en bak 5-10 min. in de oven tot ze knapperig en goudbruin zijn.
2
Snijd ondertussen de bavette met een scherp mes in hele kleine blokjes. Doe in een grote schaal.
3
Pel en snipper de sjalot en snijd de kappertjes, cornichons en krulpeterselie fijn. Doe de sjalot, kappertjes, cornichons, krulpeterselie, Dijonmosterd en eidooiers in aparte, kleine schaaltjes.
4
Zet de bavette, de kleine schaaltjes met smaakmakers en de tabasco en worcestersaus op tafel. Zet de bordjes klaar.
5
Meng de sjalot, kappertjes, cornichons, Dijonmosterd, tabasco, worcestersaus en de helft van de krulpeterselie aan tafel door de bavette. Breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de steak tartaar met behulp van een kookring over de bordjes en leg op elk steak tartaar een eidooier in het midden. Bestrooi met de overige krulpeterselie en leg het krokante stokbrood ernaast.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.