Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de casino boterhammen in 4 stukken. Pel en snijd de knoflook fijn en mix met ½ van de olijfolie tot een geheel. Verdeel de stukjes boterham over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de knoflookolie. Plaats de toast 10 min. in de oven tot deze goudbruin kleurt.
2
Pel en snipper ondertussen de rode ui fijn. Snijd de bavette in blokjes van 1 cm en de augurk in kleine blokjes. Hak de bieslook fijn.
3
Meng de bavette met de bieslook, eidooiers, resterende olijfolie en de helft van de augurk en rode ui. Breng de tartaar op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de tartaar met een steker over 4 borden en druk deze aan. Verdeel hier de overige augurk en rode ui over. Serveer de tartaar met de knoflooktoast en truffelmayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.