Print opties

Sluiten

Stevige maaltijdsoep met rund

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwijder de schil van de knolselderij en snijd in blokjes van 1 cm. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de kastanjechampignons in kwarten.
2
Verhit een diepe pan met de zonnebloemolie en bak de knolselderij, ui en kastanjechampignons 5 min.
3
Meng ondertussen de bouillonblokjes met het water. Voeg de mosterd toe aan de pan met het groentenmengsel en blus het geheel af met de runderbouillon.
4
Voeg de witte bonen en runderballetjes toe en kook de soep 15 min. Breng op smaak met peper en zout en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.