Breng een pan met water aan de kook en bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en pers de knoflook uit en doe samen met het gehakt, de gember, het ei en paprikapoeder in een kom. Mix met je handen en vorm gehaktballetjes van 3 cm doorsnee.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoliroosjes gaar.
4
Verhit ondertussen de ongezouten roomboter in een pan op middelhoog vuur en bak de gehaktballen rondom goudbruin. Zodra ze bijna gaar zijn, voeg dan de hoisin, honing, sojasaus en wat peper en zout toe. Blijf de gehaktballen keren in de saus totdat de saus indikt en aan de balletjes blijft ‘plakken’.
5
Snijd de bosui in ringen. Serveer de gehaktballetjes met de rijst en broccoli en garneer met de bosui, sesamzaadjes en chilivlokken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.