Print opties

Sluiten

Sticky spruitjes met udon noedels

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook fijn. Halveer de spruiten. Verhit de sesamolie in een pan op hoog vuur en fruit de sjalot 3 min. Voeg de spruiten, knoflook en peper en zout toe. Bak 5 min.
2
Snijd ondertussen de bosui in schuine ringen en de komkommer in plakjes. Breng een pan met water aan de kook en kook de udon noedels in 1 min. gaar.
3
Voeg de sojasaus, honing, ketjap en gekookte noedels toe aan de spruiten. Zet het vuur laag en roerbak het geheel 5 min. Verdeel over de borden en garneer met bosui, sesamzaadjes en komkommer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.