Print opties

Sluiten

Stickyrijst met krokante kip

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Maal de tortillachips fijn in de blender. Splits de eieren en bewaar het eigeel.
2
Snijd de kipfilet in repen van 1 cm dik. Haal de kipfilet door het eigeel en daarna door de tortilla chips crunch. Herhaal dit bij alle stukken kip en leg op een bord.
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de rijstazijn en hummus erdoor en breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit ondertussen een pan met de zonnebloemolie en bak de kipfilet in 8 min. krokant en gaar.
5
Verdeel de snoeppaprika’s over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier de olijfolie over. Plaats de paprika 15 min. in de oven tot deze gepoft zijn. Breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de sticky rijst over de borden en verdeel hier de gepofte paprika, sojabonen en krokante kipfilet over.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.