Snijd de riblappen in blokjes van ongeveer 3 cm. Pel de sjalotten. Pel de knoflook en hak fijn.
2
Verhit de olijfolie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Bak de riblappen in 5 min. rondom bruin. Voeg de sjalot en knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog 2 min. mee.
3
Voeg de witte wijnazijn, tomatenblokjes, rode wijn, runderbouillon, honing, rozemarijn, oregano, kaneel, laurier, piment en komijnpoeder toe. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en sluit de pan met het deksel.
4
Stoof het geheel in ongeveer 3 uur gaar. Roer regelmatig door. Verwijder eventueel het laatste half uur het deksel van de pan voor een dikkere saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.