Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Snijd het stokbrood in dunne plakjes van ongeveer 1 cm.
2
Hak de tijm, rozemarijn en de helft van de bieslook fijn. Voeg de gehakte kruiden samen met de boter en zout toe in een pannetje en laat deze op laag vuur smelten. Pers of rasp de knoflook en voeg ook deze toe. Laat het geheel ca 5 min. op laag vuur trekken.
3
Verdeel de stokbroodplakjes over een bakplaat en smeer ze in met de gesmolten kruidenboter. Verdeel de eerste helft van de stokbroodplakjes over een ovenschaal en zorg dat ze niet te veel overlappen. Bak deze gedurende 8 min. af totdat ze lichtbruin zijn.
4
Snijd intussen de tomaatjes door de helft.
5
Verdeel nu de tweede helft van de stokbroodjes over de ovenschaal en doe de tomaatjes erover. Top het geheel af met geraspte mozzarella, bieslook en peper.
6
Bak het geheel nog eens 8 min. af totdat de broodjes lichtbruin zijn en de kaas gesmolten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.