Print opties

Sluiten

Stracciatella di burrata dip met geroosterde paprika

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de helft van de olijfolie, het knoflookpoeder en peper en zout. Mix het geheel en rooster 15 min. in de oven.
2
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Pluk de blaadjes basilicum. Snijd het stokbrood in plakken.
3
Verdeel de stracciatella di burrata over een bord en schep de geroosterde paprika in het midden. Garneer met de overige olijfolie, honing, basilicum, pijnboompitten en peper en zout. Serveer met het stokbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.