Print opties

Sluiten

Stromboli met spinazie en prosciutto

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Rol het pizzadeeg uit en halveer het over de lengte. Rol met behulp van een deegroller het deeg verder uit, tot het ongeveer de helft van de originele dikte heeft.
2
Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de roomboter in een steelpan op laag vuur. Pluk de peterselie en hak fijn. Voeg de peterselie en knoflookpoeder toe aan de boter. Rasp de pecorino.
3
Bestrijk het pizzadeeg met de helft van de boter. Verdeel de mozzarella en pecorino over het deeg, houd hierbij 2 cm van de randen vrij. Verdeel de spinazie over de kaas, verdeel de prosciutto over de spinazie.
4
Rol het deeg op. Vouw beide uiteindes onder het geheel en plaats op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de buitenkant met de rest van de boter. Maak 3 lange, schuine sneetjes in de bovenkant van de rol.
5
Bak het geheel 20 tot 25 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.