Verwarm de oven voor op 200°C. Ris de blaadjes van de basilicum en hak ½ van de blaadjes grof. Meng de gesneden basilicum door de tomaten passata samen met ½ van de Verstegen WSB Napoli.
2
Schaaf de helft van de courgette in plakken met een mandoline of kaasschaaf.
3
Rol de pizzabodem uit op een met bakpapier beklede bakplaat en maak hier een vierkantere vorm van. Verdeel ½ van de tomatensaus over de bodem. Beleg de pizzabodem met de courgette plakken, chorizo en geraspte mozzarella.
4
Rol de pizzabodem op en verdeel de rest van de Verstegen Napoli kruiden over het deeg. Plaats deze 20 min. in de voorverwarmde oven.
5
Snijd de stromboli pizza in gelijke stukken van 2 cm en verdeel hier de basilicumblaadjes over.
6
Serveer de stromboli pizza met de overige tomatensaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.