Print opties

Sluiten

Stromboli

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Snijd de champignons in dunne plakjes en de paprika in reepjes. Snijd de courgette in plakjes en halveer ze. Dep de paprika droog met keukenpapier. Verdeel de tomatensaus over het pizzadeeg en laat 3 cm van de randen vrij.
3
Beleg vervolgens met plakjes ham, de gesneden groenten en geraspte kaas. Verdeel 2/3 tl oregano over het geheel.
4
Vouw de korte zijdes van het deeg naar binnen. Rol de lange zijdes van stromboli strak op. Druk de naad goed aan en leg de naad naar beneden.
5
Klopt het ei los en bestrijk het deeg met het geklopte ei. Bestrooi met peper en de overige oregano.
6
Bak de stromboli 20 min. in de oven tot deze goudbruin kleurt. Laat 5 tot 10 min. staan en snijd de rol in plakken met een brood- of kartelmes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.