Snijd het vanillestokje open en haal het merg eruit. Breng de room zachtjes aan de kook en meng samen met het vanillemerg, vanillestokje en 2/3 van de agavesiroop.
3
Haal vervolgens van het vuur, verwijder het vanillestokje en voeg de gelatineblaadjes toe aan de room. Roer nogmaals en schenk in de glaasjes. Laat de pudding minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
4
Breng de diepvrieskersen aan de kook en week 1 gelatineblaadje in koud water. Pureer de kersen en haal van het vuur. Voeg de overige agavesiroop en gelatine toe aan de kersenpuree en meng goed. Giet de kersenpuree bovenop de vanillepudding en zet nogmaals 1 uur in de koelkast.
5
Garneer met witte chocolade rasp.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.