Print opties

Sluiten

Sundae met witte chocolade en framboos

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Smelt â…˜ van de witte chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is.
2
Hak ondertussen de overige witte chocolade grof. Breek de galettes in kleine stukjes.
3
Verdeel de helft van de gesmolten chocolade over de bodem van de glazen. Verdeel het slagroomijs in bollen over de glazen, gevolgd door de frambozen en stukjes galette. Schenk de rest van de gesmolten chocolade erover en top af met de gehakte chocolade en de slagroom.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.