Superkrokante aardappels uit de oven met Gruyère kaas
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen af en breng een grote pan met water aan de kook. Kook de aardappelen 15 min.
2
Rasp ondertussen de Gruyère kaas fijn. Knip de trostomaten in 3 stukken. Halveer de bol knoflook door de breedte en meng de olijfolie met de Verstegen mix Aardappel/Frites.
3
Giet de aardappel af en leg in een ovenschaal. Druk voorzichtig met de achterkant van een lepel de aardappels iets plat.
4
Leg de tomaten en knoflook bij de aardappels. Besprenkel de aardappels met de olie-kruidenmix en strooi hier de geraspte kaas over. Rooster voor 30 min. in de voorverwarmde oven.
5
Snijd de peterselie en oregano fijn en meng deze samen met de crème fraîche. Voeg peper en zout naar smaak toe.
6
Serveer de aardappelen met de crème fraiche saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.