Laat de jackfruit goed uitlekken op een zeef. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van ongeveer 2 cm. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Dop de sperziebonen.
2
Kook de eieren 8 min. en spoel koud.
3
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de zoete aardappel toe en bak 3 min. mee. Voeg de garam masala en kerrie toe en bak 1 min. mee.
4
Voeg de groentebouillon en jackfruit toe en breng het geheel aan de kook. Sluit de pan met het deksel en stoof het geheel in 20 tot 25 min. gaar. Voeg na 15 min. de sperziebonen toe.
5
Pel en halveer ondertussen de eieren. Serveer de roti met een gekookt ei en de rotivellen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.