Verwarm de oven voor op 170°C. Verwarm de airfryer voor op 180°C en bak de falafel hierin voor 4 min.
2
Snijd ondertussen de citroenen doormidden en pers het sap uit. Meng 50 ml van de olijfolie, appelazijn, ahornsiroop, tahin en citroensap tot een tahin dressing.
3
Schil de bospeen, snijd over de lengte in vieren en in reepjes van ongeveer 7-8 cm. Meng met de sumak, overige olijfolie en peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de oven.
4
Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in kwarten en snijd de koriander en munt grof.
5
Doe de tabouleh salade in een saladeschaal. Verdeel de tomaatjes, wortel, dukkah en falafel eroverheen. Besprenkel met de tahin dressing en garneer met de koriander, munt en granaatappelpitjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.