Print opties

Sluiten

Tabouleh salade met granaatappelsaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng het water aan de kook en roer in een apart bakje de bulgur en 1/3e van de olijfolie door elkaar. Voeg daarna de bulgur toe aan het kokende water en laat het 2 minuten doorkoken. Draai vervolgens het vuur uit en laat de bulgur met een deksel op de pan verder wellen.
2
Snijd de tomaat in blokjes en de snackkomkommer twee keer over de lengte, en vervolgens in kleine plakjes.
3
Verwijder de dikke takjes van de munt. Hak daarna de muntblaadjes en 2/3 van de peterselie met steeltjes fijn. Voeg de kruiden bij de tomaat en komkommer en meng door elkaar.
4
Giet de bulgur af met een zeef en laat iets afkoelen. Pluk de blaadjes van de overige takjes peterselie.
5
Voeg de bulgur samen met de overige olie toe aan de tomaat, komkommer en kruiden. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Roer alles goed door elkaar. Besprenkel de salade tot slot met de granaatappelsaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.