Print opties

Sluiten

Taco crunch salade

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit een droge pan zonder olie of boter en bak het gehakt rul. Voeg de taco kruiden toe en bak nog 2 min. Laat het iets afkoelen.
2
Snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snijd de rode ui in kleine blokjes. Snijd de jalapeño in kleine blokjes. Rasp de groene schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Meng de tomaat, rode ui en jalapeño door elkaar en breng op smaak met limoensap, limoenrasp en wat peper en zout.
3
Verdeel de ijsbergsla over de borden. Verkruimel de tortillachips en meng met de ijsbergsla. Laat de maïs uitlekken en verdeel samen met de geraspte kaas, tomatensalsa en gehakt over de salade.
4
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees met de zure room, melk en wat peper en zout tot een dressing. Hak de peterselie grof en verdeel over de salade. Serveer de taco crunch salade met de avocadodressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.