Print opties

Sluiten

Taco’s met pulled oesterzwam en guacamole

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de oesterzwammen in reepjes en pel en hak de knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een pan op hoog vuur en voeg de oesterzwammen toe. Bak 3 min. Voeg daarna een scheutje water toe samen met het paprikapoeder en schep om. Doe een deksel op de pan en laat 3 min. stomen. Voeg vervolgens de knoflook en barbecuesaus toe en bak nog 5 min.
2
Pel en hak de ui fijn en snijd de helft van de tomaatjes fijn. Halveer de overige tomaatjes. Hak de koriander grof. Halveer, ontpit en prak de avocado en doe samen met de ui, tomaat en de helft van de koriander in een kom. Pers het sap uit de limoen en voeg samen met wat peper en zout toe.
3
Verwarm de tortilla’s even in de magnetron, oven of boven de gaspit. Verdeel de guacamole over de tortilla’s gevolgd door de oesterzwam. Top af met de overige tomaatjes, koriander, cheddar en peper en zout naar smaak.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.