Snijd de rabarberstengel(s) in de lengte door drieën en dan in kleine blokjes van ongeveer 3 mm.
2
Zet een steelpannetje water op en breng dit aan de kook. Blancheer de rabarber voor een paar minuten. Als de rabarber nét uit elkaar begint te vallen giet je deze af.
3
Laat de rabarber goed uitlekken in de zeef, schep over in een kommetje en voeg hier de vanille, aardbeienjam, en basterdsuiker aan toe. Voeg tot slot de fijngesneden rauwe rabarber toe, dit zorgt voor een lekkere crunch. Roer vervolgens het geheel door elkaar.
4
Besmeer de taco’s ieder met een eetlepel Griekse yoghurt. Verdeel hier de aardbeienkwarten overheen. Top de taco’s met het rabarbermengsel en het geroosterde amandelschaafsel. Smullen maar!
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.