Print opties

Sluiten

Tagliatelle met pesto, courgette en rucola

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd ondertussen de rode ui in dunne ringen, pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min. Voeg de courgette toe en bak 5 min. tot goudbruin en gaar.
2
Snijd de tomaatjes doormidden. Voeg toe aan de courgette en ui. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal van het vuur. Snijd de mozzarella in blokjes.
3
Giet de pasta af (vang wat kookvocht op) en meng de pesto en rucola erdoor, met 2 el pastawater (per 4 personen). Serveer de pasta in diepe borden en verdeel de groenten en mozzarella erover.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.