Print opties

Sluiten

Tagliatelle met pittige linzen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de aubergine in blokjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten en pitjes uit de chilipeper en snijd fijn. Snijd de peterselie grof. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan zonder olie.
2
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang bij het afgieten een kopje pastawater op.
3
Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de aubergine goudbruin. Voeg de knoflook en rode peper toe en bak 10 min. Roer regelmatig en breng op smaak met peper en zout. Voeg de linzen in kruidige tomatensaus samen met het kopje pastawater toe en roer goed door.
4
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus eroverheen. Scheur de mozzarella en verdeel over de pasta. Bestrooi met de pijnboompitten, peterselie en overige olijfolie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.