Breng een pan met water en het zout aan de kook. Kook de pompoenblokjes in 4 min. beetgaar. Giet af en zet apart. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snijd ondertussen de ui en knoflook fijn. Snijd de courgette in halve maantjes van 1cm dik en snijd de pancetta grof. Verwarm een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de pancetta in 6 min. goudbruin en krokant. Voeg hier de ui, knoflook en courgette aan toe en bak deze voor 4 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en roer door. Voeg vervolgens de pompoenblokjes en tagliatelle toe en roer door tot warm.
3
Rasp de Parmezaanse kaas fijn. Verdeel de pasta over de borden en garneer met Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.