Print opties

Sluiten

Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.
3
Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.