Snijd de sperziebonen in stukjes en kook ze even beetgaar. Pel en snijd de ui en snijd de courgette in stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn.
2
Verhit de olijfolie in een hapjespan op middelhoog vuur en fruit de ui, knoflook, courgette en pompoenblokjes en bak het geheel 3 min. Roer de tomatenpuree, peterselie, komijnpoeder, koriander en kaneel erdoorheen en giet 250 ml groentebouillon erbij. Laat de bonenmix uitlekken en voeg samen met de rozijnen toe. Laat het geheel garen.
3
Wel ondertussen de couscous met de overige hete groentebouillon in een afgesloten pan of schaal.
4
Hak de peterselie grof. Breng de stoofschotel op smaak met peper en zout. Serveer de stoofschotel met de rozijnencouscous en peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.