Print opties

Sluiten

Taquitos met rundergehakt

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Pel en snipper ½ van de ui.
2
Verhit 1/3 van de olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Bak de gesnipperde ui en paprikablokjes nog 2 min. mee.
3
Voeg de Taquitos specerijenmix en de maïs toe en verwarm het geheel al roerend goed door.
4
Haal de Taquitos uit de verpakking. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps en vouw ze dicht. Prik ze goed vast met een cocktailprikker. Leg de dichtgevouwen Taquitos in de koekenpan en besmeer ze met ½ van de overige olijfolie. Bak de Taquitos in ca. 10 min. tot ze goudbruin zijn in de koekenpan.
5
Maak ondertussen de Pico de Gallo. Pel en snipper de overige ui fijn en snijd de tomaten in kleine blokjes. Meng de ui en tomaten samen met de overige olijfolie en de Pico de Gallo kruidenmix.
6
Haal dan de Taquitos uit de koekenpan en verwijder de cocktailprikkers. Verdeel de ijsbergsla en de Pico de Gallo erover en verkruimel de fetakaas erboven. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.