Print opties

Sluiten

Tex-Mex fajita’s met tempeh

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in repen. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in repen.
2
Snijd de tempeh in plakjes en marineer met de helft van de Verstegen Guilt Free - Chunky Tex-Mex Salsasaus.
3
Hak ondertussen de koriander grof. Rasp de schil van ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Snijd de overige limoen in partjes. Laat de zwarte bonen uitlekken.
4
Verwarm een pan met de olijfolie en bak de tempeh. Voeg de paprika en zwarte bonen toe en bak in 5 min. gaar.
5
Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Meng ondertussen de rode kool met het limoensap en limoenrasp.
6
Verdeel het tempeh mengsel met de groenten over de wraps en verdeel de rode kool en avocado erover. Garneer met de koriander en serveer met de resterende Verstegen Guilt Free - Chunky Tex-Mex Salsasaus en limoenpartjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.