Bereid de Texmex protein bites volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes. Pel de rode ui en snijd fijn. Hak de koriander grof. Meng de tomaat, koriander en ui tot een salsa. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de limoen doormidden en rasp ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) boven de salsa. Voeg een beetje limoensap toe. Snijd de overige limoen in partjes.
3
Verwarm een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur en verwarm de tortilla’s kort (zonder olie of boter). Let goed op dat ze niet verbranden! Haal uit de pan en verwarm de Mexicaanse bonenmix 2 min.
4
Verdeel de guacamole, bonenmix, protein bites en salsa over de tortilla’s. Garneer met de schijfjes limoen en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.