Print opties

Sluiten

Thaise groene curry met kipdijfilet

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Maak de groenten uit het verspakket schoon. Snijd de puntpaprika, courgette, midi komkommer, winterpeen en tomaten in stukken. Pel en snipper de ui. Halveer de peper, verwijder eventueel de zaadjes en hak de peper fijn.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de zonnebloemolie in een ruime hapjes- of braadpan en bak hierin de kipfiletblokjes rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee op middelhoge temperatuur.
4
Voeg de groenten en naar smaak rode peper toe en roerbak het geheel 4 min. op hoge temperatuur.
5
Voeg de groene currypasta toe en bak 2 min. op middelhoge temperatuur. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en stoof het gerecht afgedekt op lage temperatuur in 10 min. gaar. Wordt de kokosmelk te dik? Roer het geheel om het weer dunner te maken. Serveer de curry met de rijst.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.