Verhit 2 el olie in een wok en fruit de ui kort. Voeg paprikablokjes en knoflook toe en bak nog even mee. Bak de kipblokjes 5 minuten mee in de wok, haal het kipmengsel uit de pan en zet opzij.
2
Zet de wok terug op het vuur, voeg 1 el olie toe samen met de boemboe rode curry en 1 el kokosmelk. Bak dit al roerend 3 minuten tot de boemboe lekker begint te geuren. Giet de rest van de kokosmelk in de wok en breng het geheel aan de kook.
3
Draai het vuur laag en roer de pindakaas door de curry, totdat alle pindakaas is opgelost. Doe het kipmengsel terug in de pan samen met de vissaus, sojasaus en limoensap en laat nog 10 minuten zachtjes pruttelen.
4
Kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking. Serveer de Kai Panang in kommetjes met de gekookte rijst en blokjes komkommer en garneer met de koriander en bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.