Pel en snijd de knoflook fijn. Schrap de schil van de gember en snijd fijn. Rasp de schil van de helft van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit, snijd de overige limoen in parten. Ris de blaadjes van de koriander.
2
Verhit een wok met de zonnebloemolie en bak de knoflook, gember, rode currypasta en wokgroenten 4 min. Voeg de kokosmelk, limoenrasp, limoensap, de helft van de koriander en de mosselen toe. Kook 7 min. tot de mosselen open zijn.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Verdeel de rijst over de borden, schep de mosselen met de groenten op de rijst. Garneer met de limoenparten en de rest van de koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.