Print opties

Sluiten

Thaise soep met kip en groenten

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snipper de ui en pers de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een soeppan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. aan.
2
Snijd de kipdijfilets in stukken en voeg toe aan de pan. Bak de kip bijna gaar. Voeg hier vervolgens de kokosmelk, currypasta, gemberpoeder en flink wat peper en zout aan toe. Meng goed. Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook.
3
Voeg als laatste de paprika’s en babymaïs bij de soep. Laat de soep nog 5 min. doorkoken. Snijd de limoen in schijfjes en ris de blaadjes van de takjes koriander. Serveer de soep met een schijfje limoen en verse koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.