Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in met ⅓ van de olijfolie.
2
Pel en snipper de ui, hak de rode peper fijn, halveer de cherrytomaten en snijd de zoete aardappel in blokjes. Je hoeft de aardappel niet te schillen.
3
Verhit ⅓ van de olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de zoete aardappel samen met de currypasta toe en bak 3 min. Voeg de cherrytomaten samen met de rode peper, broccoli en wat peper en zout toe. Pers het sap uit de limoen. Bak 2 min. en voeg de kokosmelk, ½ van het limoensap en vissaus toe. Roer door en zet het vuur uit.
4
Verdeel het mengsel over de ovenschaal en leg de zalmfilets in het midden. Besprenkel met wat peper en zout, de overige olijfolie en het overige limoensap. Schuif de ovenschotel voor 20 min. in de oven.
5
Hak de koriander grof. Garneer de ovenschotel voor het serveren met de koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.