Tiffin: garnalen-aardappelsalade, avocado-mangosalade en bruin desembrood
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
Ingrediënten
1 persoon
Ingrediënten aardappelsalade
Ingrediënten avocado-mangosalade
Ingrediënten bruin desembrood met roomboter
1
Snijd de Roseval aardappels in blokjes en kook 20 minuten in ruim water met zout. Giet de aardappelblokjes af en laat afkoelen.
2
Snijd de rode ui in ringen. Meng de aardappelblokjes met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rode uienringen, tuinkers en de Hollandse garnalen toe.
3
Was de little gem en pluk de slablaadjes van de slakropjes. Snijd de avocado verticaal doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Schil de mango en snijd in blokjes. Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes.
4
Meng de ingrediënten met de kruidenvinaigrette. Drapeer de gerookte zalm over de salade.
5
Snijd het desembrood in grove plakken en serveer met een plakje roomboter.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.