Tiffin Garnalen Aardappelsalade Avocado Mangosalade En Bruin Desembrood
Niveau
Gemiddeld
Tijd
40 min

Tiffin: garnalen-aardappelsalade, avocado-mangosalade en bruin desembrood

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten aardappelsalade
Ingrediënten avocado-mangosalade
Ingrediënten bruin desembrood met roomboter
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
1
Snijd de Roseval aardappels in blokjes en kook 20 minuten in ruim water met zout. Giet de aardappelblokjes af en laat afkoelen.
2
Snijd de rode ui in ringen. Meng de aardappelblokjes met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rode uienringen, tuinkers en de Hollandse garnalen toe.
3
Was de little gem en pluk de slablaadjes van de slakropjes. Snijd de avocado verticaal doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Schil de mango en snijd in blokjes. Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes.
4
Meng de ingrediënten met de kruidenvinaigrette. Drapeer de gerookte zalm over de salade.
5
Snijd het desembrood in grove plakken en serveer met een plakje roomboter.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Indiaas
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via