Tiffin Garnalen Aardappelsalade Avocado Mangosalade En Bruin Desembrood
Niveau
Gemiddeld
Tijd
40 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Tiffin: garnalen-aardappelsalade, avocado-mangosalade en bruin desembrood

Tiffin is een Indiaas-Engels woord voor een soort maaltijd. In bepaalde delen van India kan het ook verwijzen naar de middaglunch en dat is precies waar wij de tiffin voor gebruiken. Een tiffin bestaat uit verschillende bakjes, ieder bakje is gevuld met een onderdeel voor een complete lunch: aardappelsalade met Klaas Puul Hollandse garnalen, avocado-mangosalade met Foppen gerookte zalm en bruin desembrood met roomboter.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten aardappelsalade
Ingrediënten avocado-mangosalade
Ingrediënten bruin desembrood met roomboter

Recept tiffin: garnalen-aardappelsalade, avocado-mangosalade en bruin desembrood

Kookmodus
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Snijd de Roseval aardappels in blokjes en kook 20 minuten in ruim water met zout. Giet de aardappelblokjes af en laat afkoelen.
2
Snijd de rode ui in ringen. Meng de aardappelblokjes met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rode uienringen, tuinkers en de Hollandse garnalen toe.
3
Was de little gem en pluk de slablaadjes van de slakropjes. Snijd de avocado verticaal doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Schil de mango en snijd in blokjes. Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes.
4
Meng de ingrediënten met de kruidenvinaigrette. Drapeer de gerookte zalm over de salade.
5
Snijd het desembrood in grove plakken en serveer met een plakje roomboter.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Gluten
  • Vis
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via