Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst vervolgens af, doe terug in de pan en laat met de deksel op de pan 10 minuten nastomen.
2
Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan. Voeg de kipblokjes toe en bak deze in 6 minuten goudbruin. Voeg nu de wokgroente toe en bak 2 minuten mee op hoog vuur. Draai het vuur laag, voeg de tikka masala saus toe en verwarm 5 minuten.
3
Hak voor de raïta de knoflook en munt fijn. Rasp de komkommer en knijp het vocht eruit, dit heb je later niet meer nodig. Roer de komkommer, munt en knoflook met komijn en peper en zout door de yoghurt.
4
Verwarm de oven voor op 200°C. Besprenkel de naans licht met water en verwarm 4-5 minuten in de oven.
5
Snijd de limoen in partjes. Serveer de rijst met de tikka masala, raïta en het naanbrood. Garneer met een limoenpartje en wat koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.