Mix de kappertjes, olijven, zongedroogde tomaten, knoflook, ansjovis, peterselie en olijfolie in een keukenmachine fijn tot een salsa.
2
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in circa 20 min. gaar in een pan met water en een snufje zout.
3
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in stukken. Ris de helft van de blaadjes van de tijm. Bak de paddenstoelen en tijm in ongeveer 8 min. goudbruin in een koekenpan met wat boter.
4
Giet de aardappelen af en kook kort droog. Ris de andere helft van de blaadjes van de takje tijm.
5
Stamp de aardappelen tot een puree met de melk, de boter, nootmuskaat, peper, zout en tijm.
6
Smelt wat boter in een koekenpan en bak hierin de tilapiafilets in ongeveer 3 min. per kant gaar. Breng op smaak met peper en zout.
7
Serveer de tilapiafilet op de aardappelpuree met de kappertjessalsa en gebakken paddenstoelen en garneer met tuinkers.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.