Verwarm de oven voor op 170°C boven- en onderwarmte en vet een vierkante bakvorm in met 10 gr ongezouten roomboter.
2
Smelt de pure chocolade samen met de overige ongezouten roomboter au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Voeg de eieren, ½ van de kristalsuiker, lichtbruine basterdsuiker, bloem, ½ van de cacao en het zout toe. Mix alles goed door elkaar. Hak de melkchocolade grof en roer door het beslag.
3
Stort het beslag in de bakvorm en bak de brownie in 25 min. gaar in de oven. Laat 45 min. afkoelen op een rooster.
4
Mix ondertussen de mascarpone met de overige kristalsuiker, vanillesuiker en espresso. Laat dit mengsel 45 min. opstijven in de koelkast.
5
Verdeel de mascarponecrème over de brownie en top af met de overige cacao.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.