Print opties

Sluiten

Tomaten galette met geitenkaas

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de taartbodem uit de koelkast zodat deze op temperatuur kan komen. Halveer de tomaten. Pel de rode uien en snijd in halve ringen. Ris de blaadjes van de basilicum en snijd de helft fijn. Verkruimel de geitenkaas in stukken van 2 cm.
2
Rol de taartbodems uit op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de ricotta over de taartbodems tot 1 cm van de rand. Verdeel er de tomaten, rode ui, geitenkaas en gesneden basilicum over. Breng op smaak met peper en zout. Vouw de randen van de bodems 2 cm terug.
3
Plaats de galettes 20 min. in de oven. Verdeel wanneer ze nog 5 min. in de oven moeten de pijnboompitten erover.
4
Haal uit de oven en garneer met de rest van de basilicumblaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.